Spirituál kvintet se po roce a půl sejde! Kvůli Petru Pavlovi!

Petr Pavel

Autor: ČTK

7. března 2023 17:54

Známá protestní píseň Jednou budem dál, která zněla téměř na všech předvolebních shromážděních Petra Pavla, bude součástí vystoupení bývalých členů Spirituál kvintetu při příležitosti zvolení nového českého prezidenta.

Kapela skladbu nazvanou v originále We Shall Overcome zazpívá 9. března po složení prezidentského slibu na setkání s Pavlem ve Španělském sále Pražského hradu na číši vína s hosty inaugurace.

Skupinu k účasti oslovil předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS) a následně komunikaci převzala budoucí vedoucí prezidentské kanceláře Jana Vohralíková.

Pavel složí slib do rukou předsedy Senátu Vystrčila na společné schůzi obou parlamentních komor, která se uskuteční od 14:00 ve Vladislavském sále. Schůze by měla trvat asi 50 minut, poté se hosté přesunou z Vladislavského do Španělského sálu, kde má být raut pro až 3000 lidí.

Píseň Jednou budem dál zněla téměř na všech Pavlových předvolebních shromážděních. Například v Brně se jí chopili členové místních divadel a na finálovém volebním večeru ve štábu Petra Pavla ji zazpíval Ondřej Ruml.

Témata: Spirituál kvintet Petr Pavel