Nikol Švantnerová bude brzy maminkou: Modelka řekla, jaké měla těhotenství!

Nikol Švantnerová se těší na miminko. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. března 2023 11:40

Baby boom v českém šoubyznyse pokračuje také letos. Brzy se stane maminkou Nikol Švantnerová, která oznámila těhotenství loni v září. Nyní už je v devátém měsíci.

Švantnerová se svěřila, že těhotenství rychle uteklo a proběhlo relativně v klidu. "Jsem vděčná za to, jaké jsem těhotenství měla, že mi dovolilo fungovat a vlastně jsem si ho užívala," uvedla na instagramu.

"Ano, taky tu byly zezačátku měsíce, kdy mi bylo špatně, ale spíše jsem si celkově musela zvyknout na to, že tělo funguje jinak. Naučila jsem se poslouchat své tělo a jeho potřeby, i když při mé aktivní povaze mi to někdy dělalo problém a stále trochu dělá," přiznala.

Modelka podle svých slov omezila sportování a raději chodila na dlouhé procházky. "Co se týče jídla, vůbec jsem se neomezovala a jedla kdykoliv cokoliv, chutě jsem měla zvláštní i mimo těhotenství, takže má chvilková závislost na zelí nebo utopencích nikoho nepřekvapila," svěřila se.

Nastávající maminka se setkala i s kritikou. "Od začátku jsem poslouchala, že mám mám takové a makové bříško, co dělám nebo nedělám dobře, no instagram je těchto názorů plný, a tak je potřeba nad tím jen mávnout rukou, protože každému nám těhotenství dovolí něco jiného," podotkla s tím, že je ale zároveň vděčná za užitečné tipy a rady.

"V těhotenství jsem zatím přibrala 12 kg a poslední dny, týdny už jsou náročné, ale i to k tomu patří, nicméně nikdy jsem svoji postavu neměla raději a ten pupík mi na jednu stranu bude chybět. Nejvíce se těším na to, až tu bude malá s námi," dodala Švantnerová. 

Témata: Nikol Švantnerová (Česká Miss 2015)