Karel Gott dobyl Slovensko! Tohle se mu opravdu povedlo!

Karel Gott 13

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. června 2018 12:18

Několikanásobný slavík Karel Gott vystoupil ve středu v Bratislavě na Galavečeru plném hvězd. Ukázal se v té nejlepší formě a získal si srdce všech fanoušků nejen svými písněmi, ale i skladbou hvězdných hostů!

Karel Gott je miláčkem nejen Čechů, ale i našich sousedů. O tom svědčil už jeho příchod na pódium Národního tenisového centra, který se neobešel bez skandování a náležitých ovací!

Své vystoupení začal nestárnoucím hitem Lady Carneval a v duchu písní ze 60. a 70. let se neslo celé jeho vystoupení. Tyto "novinky", jak je mistr sám pojmenoval, dostaly fanoušky do varu.

Diváci si mohli Gotta vychutnat v plné parádě. Zazněly totiž skladby jako Být stále mlád, Ptačí nářečí, Má první láska se dnes vdává nebo C'est la vie. Playlist ale nebyl jediným příjemným překvapením.

Celá první polovina koncertu totiž patřila vybraným hostům, a šlo o opravdové špičky hudebního nebe. Jako první vystoupila Monika Absolonová, která zazpívala muzikálové hity Lásko má, já stůňu, Jsi můj pán nebo Asi Asi.

Petr Kolář si s sebou na Slovensko přivezl písně Jednou nebe zavolá, Ještě, že tě lásko mám nebo Vyznání a Ilona Csáková přednesla takové hity jako Tornero nebo Amsterdam. Následně vystoupila zpěvačka Dasha.

Celý koncert se nesl v pohodové atmosféře a zpěváci nenechali diváky ani na chvíli oddechnout. Gott se představil v té nejlepší formě a i přes zdravotní komplikace, které ho v posledních letech provázely, ukázal, že je opravdový zpěvák s velkým Z!

Témata: Karel Gott Slovensko Monika Absolonová Petr Kolář Ilona Csáková