Zeman na svatbě expřítele Kateřiny! Krulišovi šel za svědka Nejedlý!

Miloš Zeman

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. června 2018 23:50

Hradní protokolář Vladimír Kruliš (36).se oženil! Ve středu po poledni si vzal v Osvětimanech na Uherskohradišťsku floristku Dagmar Dítětovou (34). Svatba se konala na palouku u penzionu Malované, který patří včetně areálu kancléři Vratislavu Mynářovi.

Na radostné události nechyběli ani prezident Miloš Zeman s manželkou Ivanou. Hlava státu při dnešním jmenování vlády musela pospíchat, vrtulníkem jej pak i s chotí na Moravu dopravil vrtulník!

Kruliš přitom málem patřil přímo do Zemanovy rodiny! Před pěti lety totiž randil s prezidentovou dcerou Kateřinou (24). Jak se ale zdá, tuhle lásku už odvál čas a Kruliš teď má oči jen pro svou novomanželku.

„Dášu má moc rád. Když byl Vláďa v nemocnici s rozlámanou páteří po havárii policejního BMW, ona se od něj nehnula a starala se o něj,“ řekl Blesku zdroj blízký hradnímu protokoláři.

Za svědka šel Krulišovi další vlivný muž ze Zemanova okolí – Martin Nejedlý. „Martin je můj přítel. Vždy mi pomohl, když jsem potřeboval. Takových přátel mám velmi málo,“ prozradil ženich. 

A protože nevěstin tatínek už před patnácti lety zemřel, vedl ji k oltáři Zemanův tajemník Jaroslav Hlinovský (61). A co měli svatebčané k jídlu? Podával se slepičí vývar a krůtí prsa se špenátem a batáty. Dezertem byl svatební dort. Chybět nemohla ani moravská vína a dobrá slivovice!

Témata: Vladimír Kruliš Miloš Zeman Kateřina Zemanová Martin Nejedlý (jednatel Lukoilu a poradce Zemana)