Veronika Žilková: Jak to má se svým "partnerem"?

Veronika Žilková 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. února 2023 9:34

Herečka Veronika Žilková neměla v poslední době příliš štěstí. Nejprve se jí rozpadlo manželství s Martinem Stropnickým a poté dokonce skončila v nemocnici. Že by se ale nyní začala karta obracet?

Populární česká herečka pro televizi Nova prozradila, že aktuálně ji nic netrápí. Od rána do večera pracuje a ve volných chvílích se věnuje pejskům.

Se svým životem je tak zřejmě spokojená. A možná na tom má svou roli i Josef Holomáč, rocker a basák, s nímž v poslední době herečka tráví čas. Díky tomu je často označován za jejího přítele.

Ona sama ale zatím popírá, že by šlo o jejího partnera. "Slovo přítel mi, prosím, nepodsouvejte. Takto to píše bulvár. Já nepotřebuji na vše odpovídat, jen říkám, že v mém životě je vše v pořádku," uvedla, čímž dala jasně najevo, že se o své soukromí nechce více podělit.

A není divu. Manželství s Martinem Stropnickým podle dostupných informací stále nebylo soudně vyřešeno a řeší se otázka opatrovnictví, formálně vzato je tak herečka zřejmě ještě stále vdaná. Přesto bychom jí přáli, aby konečně našla své štěstí a pravou lásku.

Témata: Veronika Žilková