"Dostal jsem přes držku a šlo se dál." Jaromír Hanzlík očima svého syna

Jaromír Hanzlík dostal ocenění 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. února 2023 14:59

Jaromír Hanzlík paří mezi přední české herce, v soukromí ale byl tvrdým, i když velkorysým otcem. Tvrdí to jeho syn David a jeho slova potvrzuje i herečka Tereza Brodská.

David se v dokumentu Léta s Jaromírem Hanzlíkem svěřil, že se svým otcem prošli trnitou cestu, která trvala od mého dětství přes pubertu a vzdor, až po cestu zpátky k porozumění.

Dodal, že jeho otec je sice velkorysý, ale i složitý a moc přísný. "Má ale i smysl pro humor, což cením, i když ho občas dost schovává," tvrdí David.

Jaromír chce podle jeho slov mít všechno nalajnované a preferuje rychlá řešení. "Když jsem udělal průšvih, dostal jsem vynadáno, přes držku a šlo se dál," uvedl syn.

Slova o tvrdé výchově potvrdila i Tereza Brodská, jejíž maminka Jana Brejchová s Hanzlíkem žila. "Přišli jsme k němu s maminkou ze dne na den, mně bylo dvanáct nebo třináct a byla jsem v pubertě, byl to celkem šok," uvedla.

Jaromír měl podle ní výchovné tendence ke všem. "Rozhodl se, že mě převychová, ta výchova byla ale místy fakt tvrdá. Ale pomohlo mi, když tam byl Jaromírův syn David, to jsme na něj byli dva," vysvětlila.

Témata: Jaromír Hanzlík