Nela Boudová: Vteřiny ji dělily od smrti! ŠOK a odpověď na zásadní otázku

Nela Boudová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. ledna 2023 15:20

Herečky v posledních dnech na sociálních sítích sdílí své pocity z dramatických chvil, kdy jim šlo o život. Po Veronice Žilkové se rozpovídala Nela Boudová, které se málem stala osudnou jízda autem.

Stalo se to, když včera jela domů po cvičení. "Najednou slyším hluk, skřípání kol a přede mnou SUV, které přejelo přes betonovou dělicí plochu z protisměru," popsala výchozí situaci.

"Všechno se zpomalilo jak ve filmu a já věděla, že nic neudělám, že nemám ani čas pohnout rukou na volantu, jak to bylo zároveň rychlé. Přejel přede mnou, vedle mě dostal hodiny, naštěstí v tu chvíli vedle mě nikdo nejel. Pak mu zřejmě praskly gumy a zůstal po několika otočkách, tak 100 metrů za mnou," svěřila se Boudová.

Podle svých slov neví, zdali za incidentem stála například technická závada nebo zdravotní indispozice. "Stačilo, abych jela o maličko rychleji a byla jsem v něm. Dělily nás vteřiny," konstatovala.

Když herečka zastavila, byla v šoku a také si položila otázku, zdali by v případě úmrtí měla pocit, že její život stál za to. K jaké odpovědi dospěla?

"Jednak jsem cítila, že jsem tady neudělala všechno to, co jsem chtěla, a taky jsem si uvědomila, že je stále ještě dost věcí, které nedělám a chtěla bych, a hlavně, že chci ještě víc lehkosti do svého života a víc vídat lidi, na které 'nemám čas' (to je vždycky otázka priorit) a říkat mým milovaným častěji, že je miluju. A to jsem si před tímto okamžikem myslela, jak žiju skvěle," dodala Boudová. 

Témata: Nela Boudová