Bára Basiková v slzách na tajném pohřbu? Utěšoval ji exmanžel!

Basiková, Bára

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. června 2018 11:46

Bára Basiková pochovala ve strašnickém krematoriu svou zesnulou maminku. Její největší oporou byl při obřadu překvapivě exmanžel Petr Polák

Bára Basiková prožívá jedni z nejtěžších období v životě. Nejen, že si prošla bolestným rozvodem, nyní ještě k tomu oplakává smrt maminky Daniely.

Neměly spolu zrovna nejlepší vztahy, přesto to stále byla její máma. "Máma byla na všechno sama a neměla moc peněz,“ uvedla už dříve pro Blesk Basiková.

Přesto mezi nimi panovaly neshody. Matka jí prý během dospívání srážela sebevědomí a vysmívala se jejím touhám. "Říkala mému zpěvu krákorání a posílala mě dělat něco pořádného,“ svěřila se zpěvačka v 13. komnatě.

Až později zjistila, že byla nechtěným dítětem, protože se matce narodila v osmnácti letech. "Měla mě v osmnácti a asi mě brala jako přítěž. Taky mi ve slabých chvilkách řekla, že mě nechtěla. Ale už jsem se smířila s tím, že si to s sebou táhnu celý život,“ prozradila Basiková.

Na jejím pohřbu se ale údajně ukázalo, jak moc si jsou Basiková s exmanželem Polákem blízcí. Zpěvačku totiž celou dobu utěšoval a držel za ruku.

"Petr stál po celou dobu pohřbu Báře po boku. Když dorazil do areálu, tak šel rovnou k ní a láskyplně ji začal utěšovat,“ popsal deníku jeden z přihlížejících.

Témata: Bára Basiková