Nový trend českých celebrit: Instagramem letí tyhle fotky!

Tereza Brodská a Petr Pavel

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. ledna 2023 21:42

Tuzemské celebrity mají nový trend. Stalo se jím sdílení fotografií s nově zvoleným prezidentem Petrem Pavlem.

Instagram dnes zaplnily fotografie celebrit, které se vyfotily s nově zvoleným českým prezidentem Petrem Pavlem. Kdo neměl to štěstí a nedostal se do jeho štábu nebo do jeho blízkosti, dával najevo svůj hlas ve volbách aspoň sdílením fotografie.

Snímek s Pavlem tak sdílela například herečka Anna Kadeřávková. "Gratuluji našemu novému panu prezidentovi," napsala k němu. Její herecká kolegyně Tereza Brodská sdílela rovněž fotografii s Pavlem. "Tak teď už můžu napsat: S panem prezidentem!!!!! Uáááááá!!!!" napsala k ní.

"Včera jsem měl tu čest, setkat se s dnes zvoleným prezidentem Petrem Pavlem osobně. Zavítal mezi nás během premiéry do divadelní rekvizitárny, a tak nepřímo navázal na prezidenta Václava Havla, který měl Divadlo Na Vinohradech velmi rád a svého času v naší rekvizitárně také sedával," napsal Marek Lambora.

"Byl jsem příjemně překvapen, když jsem se během našeho rozhovoru přesvědčil o tom, že je pan Pavel přesně takový, jakého jsem ho do té doby vnímal jen skrze média a sociální sítě - slušný, lidský i přes jeho únavu vtipný(což do naší rekvizitárny zákonitě patří), ale hlavně pokorný," dodal a k fotografii přidal i gratulaci.

S fotografií se pochlubila i zpěvačka a herečka Anna Julie Slováčková. "Gratuluji Vám, pane prezidente!!! A gratuluji a děkuji celému Vašemu týmu," napsala k ní.

Herečka Dana Morávková na rozdíl od svých kolegů nepublikovala přímo fotografii s Pavlem, ale dle selfíčka na Instagramu zavítala do jeho volebního štábu. "Když je člověk hrdý na to, že je Čech! Gratulujeme a přejeme hodně štěstí, pane prezidente," napsala.

Témata: Petr Pavel Anna Slováčková Marek Lambora Dana Morávková Tereza Brodská