Zoufalá Menzelová volá o pomoc! Kvůli manželovi se obrátila na léčitele!

Jiří Menzel 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. června 2018 14:50

Režisér Jiří Menzel (80) je v nemocnici už více než půl roku. A přestože byl filmař přesunut z rehabilitačního centra na Malvazinkách do Berouna, kde se jeho stav o něco zlepšil, rozhodně nemá vyhráno! Jeho zoufalá manželka Olga se proto obrátila pro pomoc na nečekané místo!

Menzelův zdravotní stav je po operaci mozku a více než měsíci v umělém spánku dál velmi vážný. Jeho žena Olga se proto rozhodla, že vyzkouší všechny možné alternativy! Vsadila dokonce na léčitele Jaroslava Doubravu!

Menzelová si tohoto léčitele vybrala na doporučení zpěvačky Evy Pilarové (78), která na Doubravu pěje jen samou chválu. Mluví o něm dokonce v knize Potkala jsem léčitele. Jí osobně prý totiž hodně pomohl. Zdá se, že spokojená je zatím i Olga Menzelová.

Nejprve prý byla skeptická, rozhodla se ale, že vyzkouší doslova všechno, aby manželovi pomohla. Teď tvrdí, že sama vidí, že jeho pomoc opravdu funguje. „Když totiž pan Jaroslav z nějakého důvodu několik dní nemůže přijít, okamžitě je to poznat. Jirka je na tom hned o poznání hůř,“ cituje režisérovu ženu server Aha!

Sám Doubrava nechce zatím svůj vliv na slavného pacienta komentovat. „O tom, co mohu prozradit, se musím poradit s paní Menzelovou,“ řekl Aha!. Nechce se ani vyjadřovat k dalším slavným osobám, kteří prošli jeho údajně zázračnýma rukama.

Témata: Jiří Menzel Olga Menzelová