Kukačky 2: Populární seriál je zpět! Proč bude chybět Čvančarová?

V seriálu Kukačky došlo k záměně dětí v porodnici!

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz, ČTK

20. ledna 2023 15:15

Kukačky se dnes dva roky po premiéře vrací na obrazovky České televize s novými díly. Bude jich celkem 13, velký prostor dostane ve druhé řadě postava Davida v podání Michala Isteníka.

"Pokračování se nabízelo, protože první série končila otevřeným koncem, kdy se sice zjevila pravda, kdo ty děti vlastně vyměnil, ale bylo také potřeba se třeba v rámci mé postavy vypořádat, jaké to ponese důsledky," řekl ČTK Isteník, který hraje ředitele školy a příbuzného rodiny Holcových a v seriálu stojí za záměnou dětí. "Nechci prozrazovat, o čem ta druhá série je, ale v rámci mé postavy řeší téma míry zločinu a míru trestu," dodal.

V zápletce spojené s nechtěnou záměnou dětí se opět objeví Sabina Remundová, David Novotný, Marta Dancingerová, Marek Adamczyk, Viktor Sekanina a Theodor Schaefer.

V seriálu již nebude Jitka Čvančarová, která hrála v první řadě zdravotní sestru Kamilu, ale krátce po začátku natáčení nových epizod si zlomila nohu. Její roli převzala Eva Hacurová.

Podle režiséra Bisera Arichteva bude druhá série Kukaček pro diváky ještě napínavější než předchozí díly. "Pokračování je hodně o tom, že obě rodiny mají velkou vůli se sžít, ale moc jim to nejde. Nabídne velké emocionální napětí a drama. Člověk by řekl, že teď, když už víme, kdo děti v porodnici vyměnil, bude vše jednodušší, ale není tomu tak," sdělil.

Témata: seriál Kukačky