Přiznání Andreji Pomeje: Musela jsem Jirku opustit. Bylo to fakt strašné, šlo mi o zdraví!

Jiří a Andrea Pomeje na svatební fotografii 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. června 2018 19:13

Dýdžejka Andrea Pomeje (30) vždy věrně stála za svým manželem Jiřím (53). Vypořádali se spolu s obrovskými dluhy i zákeřnou nemocí. Přesto jejich manželství nakonec krachlo! Andrea teď přiznala další důvod, proč od Jiřího prostě musela odejít!

Andrea Pomeje přiznala, že ji manželova těžká nemoc, operace a nadměrné pití alkoholu tak vyčerpávalo, že sama nemohla ani vstát z postele!

„Byla jsem v takovém stresu, že jsem měla problém vstát z postele. To byl jeden z důvodů, proč jsem momentálně vztah s Jirkou ukončila,“ svěřila se Andrea pro internetovou televizi Playtvak.cz.

A jak se zdá, svého rozhodnutí nelituje! „Pak když vidíte, že i po tom, čím si prošel, má stejně sebedestruktivní stavy, tak je zbytečné věnovat své zdraví někomu, kdo nechce, abych mu pomáhala. Teď je mi líp, než mi bylo předtím,“ vysvětluje.

Přesto všechno má ale prý Jirku dál ráda a stále o něj má strach. Sama by si nejvíc přála najít vnitřní klid, rovnováhu a být dobrou mámou jejich dceru Aničku (4). „Ten stres byl tak strašný, že se to podepisovalo i na ní. Nechci, aby mi jednou něco vyčetla,“ dodala dýdžejka.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje