Richard Krajčo se svíjí v bolestech! Přestala mu fungovat půlka těla!

Richard Krajčo mezi fanoušky. 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. června 2018 16:52

Frontman skupiny Kryštof Richard Krajčo měl v pátek vystoupit na festivalu ve slovenském městě Hniezdne. Na poslední chvíli ale musel vystoupení zrušit! Ze hry ho totiž vyřadily nečekané zdravotní problémy!

Krajčo se všem fanouškům poslal omluvu prostřednictvím videa. „Dámy a pánové, bratia a sestry v Hniezdnom… je mi líto, že k vám dnes nemůžeme dorazit,“ omluvil se Krajčo na facebooku.

Důvodem byly náhlé zdravotní problémy českého zpěváka. „Včera odpoledne půlka mého těla, díky skříplým nervům v ... tam ... přestala fungovat a díky fyzioterapeutům se dnes mohu sice na nohy postavit, ale to je tak vše, co zmůžu,“ popisoval Krajčo, který názorně ukázal, kde ho to bolí.

Na videu je vidět, že se sotva belhá, ve tváři mu navíc je vidět, že skutečně není v pořádku! Otevřeně také přiznal, že kvůli bolesti nemůže pořádně mluvit, natož zpívat!

„Mrzí mě to, protože se na každé hraní u vás těšíme. Ale ani v sedě by to dnes nebylo vlastně možné a koncert by neměl to, co mít má. Věřím, že vám to vynahradíme . Nezlobte se, tentokrát to zdraví nedovolilo,“ dodal zpěvák.

„Užijte si skvělou KATARÍNA KNECHTOVÁ (official), které i tímto děkujeme za pomoc. Mějte se hezky a já mířím opět pod ruce odborníků a pak na vyhřívanou dečku do postele,“ dodal.

Témata: Richard Krajčo Skupina Kryštof