Adéla Vinczeová o emocích z adopce: Byla to láska na první pohled?!

Adéla Vinczeová s manželem Viktor Vincze 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. ledna 2023 15:50

Příroda jim nepřála, ale oni se nevzdali. V uplynulých dnech jsme vás informovali, že Adéla Vinczeová (dříve Banášová) a její manžel Viktor se konečně stali adoptivními rodiči. A mnoho lidí pochopitelně nemá představu, jaké to je.

Jistě se najdou i lidé s názorem, že když dítě není jejich, emoce nemohou být stejně silné. "Je to velká radost. My jsme o tom děťátku nepochybovali, byla to láska na první pohled," řekla Vinczeová deníku Nový Čas.

Hvězdný slovenský pár musí být zatím hodně opatrný. Protože proces adopce ještě není hotový, nemůže ani jeden z nich prozradit jméno či jakékoliv další detaily.

Moderátorka k celé záležitosti přistupovala velice zodpovědně. "Člověku nemusí sednout to první dítě. V tomto by měl být člověk k sobě upřímný. Neměl by ničit život ani sobě, ani dítěti," poznamenala. 

"Byli jsme se na malou bytůstku podívat. Sedli jsme si poté do auta a řekli si, že se nám líbí. Nekreslila jsem si v hlavě, jak má dítě vypadat. Je to dítě, které potřebuje rodiče, a to je to podstatné," dodala Vinczeová.

Témata: Adéla Banášová