Survivor 2023: Už 12 soutěžících včetně křehké Miss!

Andrea Bezděková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. ledna 2023 12:28

Nejen klíčové okamžiky boje o Hrad v podobě včerejší debaty prezidentských kandidátů, ale také boj o přežití v reality show Survivor zprostředkovává divákům televize Nova. Včera a dnes odhalila další jména soutěžících.

Úvodní čtveřici v čele s bývalým vrcholovým fotbalistou Petrem Švancarou a hercem Václavem Matějovským odhalila Nova už ve středu. Známé tou dobou bylo už i jméno moderátora, kterým je Ondřej Novotný.

Včera přibyli na palubu letadla za exotickým dobrodružstvím misska Andrea Bezděková, moderátorka Kateřina Kundosaki Klinderová, účastník Love Islandu Petr Havránek a realitní makléř Jiří Hanousek.

Dnes se k nim přidali další čtyři soutěžící: model a někdejší soutěžící v MasterChefovi Josef Kůrka, herečka a zpěvačka Karolína Krézlová, pokerová hráčka Barbora Mlejnková a tanečnice Johana Fabišíková.

Letos má podle televize jít o fyzicky i psychicky náročnější edici Survivoru než v předchozích řadách s novými výzvami a drsnějšími podmínkami. Vítěz si odnese dva a půl milionu korun.

Témata: Survivor Andrea Bezděková