Těhotná Lejla Abbasová se vzpírá doktorům! Nejprve chtěla rodit v Africe, teď přišla s dalším požadavkem!

Abbasová, Lejla 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. června 2018 11:59

Lejla Abbasová (38) pouhé čtyři měsíce po porodu dcery opět otěhotněla. A přestože čeká dvojčátka, jednu dobu uvažovala, že bude rodit v Africe v masajské vesnici, kde má druhou rodinu. To už si sice rozmyslela, hlavu si ale postavila zase v něčem jiném!

Abbasová přiznala, že byla překvapená, když zjistila, že čeká dvojčátka. Teď prohlašuje, že za žádnou cenu nechce císařský řez!

Lejla sice ví, že se v českých nemocnicích přirozeně rodí většinou jen jedno miminko, ona se ale rozhodla, že chce touto cestou přivést na svět i svá dvojčátka. „Nechci hlavně císaře,“ svěřila se Blesku.

A i když má rodit až za dva měsíce, už teď dostává pořádně zabrat. „Mám obří břicho. Navíc když kopou, tak každý někde jinde,“ popisuje Lejla.

Moderátorka, která má šestiletého Davida s Michaelem Kocábem (63) a devítiměsíční Iman s tureckým podnikatelem Volkanem Kaynakem, zatím netuší, jestli to budou kluci, holčičky nebo snad od každého jedno.

A proto ji čeká těžký výběr. „Musím vybírat čtyři jména a ideální kombinaci. I tak nechci vědět, co malí budou. Hlavně si říkám, aby už byli venku!“ dodává nastávající maminka.

Témata: Lejla Abbasová