Martina Pártlová: Já a vyžilá servírka? Tím mě neurazíte!

Martina Pártlová ukázala těhotenské bříško 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. ledna 2023 8:58

Čas od času se celebrity potkávají s tím, že si na ně na sociálních sítích někdo vyskakuje. Stalo se to i Martině Pártlové, kterou se někdo rozhodl urazit mj. zmínkou o jejím předchozím povolání. Jak zpěvačka reagovala?

Českem v tomto týdnu otřásl smutný konec pátrání po pohřešované dvojici v Krkonoších, přičemž k rodinné tragédii se na sociální síti vyjádřila i Martina Pártlová. Jak známo, ta se živí jako zpěvačka. 

Přesto o ní nedávno někdo napsal, že je vyžilá servírka. "Úplně nevím, jestli to chtělo urazit mě, nebo servírky... nicméně, mě to neurazilo, protože tuhle práci jsem dělala léta a dělala jsem ji dobře a ráda. Občas mi to i trošku chybí," napsala na instagramu.

Následně reagovala i na urážku vyslovenou oním přídavným jménem. "No, něco už mám za sebou a něco aj před sebou. Navíc čas je prostě ke každýmu spravedlivej a zahryzává. Nazvala bych se spíš 'servírka s letokruhy'!" pokračovala s humorem.

"Jestli to chtělo urazit servírky a barmanky, tak se to tomu zřejmě podařilo... vůbec netuším, jakou to má profesi, ale zajímalo by mě, jestli by někde v restauraci řeklo tohle obsluze, která mu má právě přinést jídlo," dodala Pártlová. 

Témata: Martina Pártlová