Tomáš Klus obětí hackerů: Zavládl smutek? Reakce písničkáře vás překvapí!

Tomáš Klus 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. ledna 2023 15:50

Tomáš Klus se jen pár dní po Novém roce musel vyrovnat s tím, že přišel o jeden z důležitých komunikačních kanálů s fanoušky. I ty pochopitelně zajímalo, jak na to bude hudebník reagovat.

Klus dnes informoval, že přišel o kanál na Youtube, tím pádem o klipy k písničkám, další videa a sledující. Údajně tam ještě včera osoba, která se jej zmocnila, vysílala projevy Elona Muska. Pokud čekáte, že se z toho hudebník složil, mýlíte se... 

"Žádná velká smuténka z toho na mě nepadá. Začít znova je vzpruha ducha," poznamenal. "Ve skutečnosti se nic nestalo. Doslova. Na skutečném Tomáši Klusovi se totiž nic jiného, než skutečný Tomáš Klus vysílat nedá," vysvětlil.

Pro písničkáře z toho plyne to, že si má více vážit toho, kým skutečně je. "Nebudu chtít být víc a víc a víc a tam takovej, támhle zase trošku jinej, tady jinej úplně. Abych se z toho zmatku z vlastní různoty sám nehacknul," pokračoval.

"Vždyť to nejlepší na nás je, že jsme takoví, jací jsme. Že takoví, jací jsme my, není nikdo jiný na světě. Sláva jedinečnosti!" dodal Klus. 

Témata: Tomáš Klus