Martina Pártlová o tragédii v Krkonoších: Slzy v očích a lítost za otce dítěte!

Martina Pártlová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2023 9:29

Českem v tomto týdnu otřásl tragický konec pátrání po pohřešované dvojici v Krkonoších, policie úmrtí matky a jejího syna vyšetřuje jako vraždu a sebevraždu. Na smutnou událost reagovala po Evě Burešové také Martina Pártlová.

Pártlová přiznala, že na rodinnou tragédii myslí od ráno do večera. "A čím víc se o tom dozvídám, tím víc si to všechno bohužel dokážu líp představit," poznamenala. 

"Je neuvěřitelný, jak ani v týhle situaci nedokážou FB komentátoři držet zpátečku a musí se nechutně vyjadřovat směrem k otci," konstatovala s tím, že sama raději pod svým příspěvkem vypne komentáře. 

Zpěvačce je nesmírně líto všech, kterých se tragédii přímo dotýká. "Je mi líto otce Adámka, ať už vztah s jeho matkou byl jakýkoliv... Komu jinýmu by mělo dítě bezmezně důvěřovat než svojí mámě," podotkla.

"Každej den mi ta představa vhání slzy do očí... Stella je moje všechno a radši bych umřela, než aby se stalo něco jí. Ať už měla matka Adámka jakejkoliv problém, za mě zvolila to nejhorší řešení, co mohla," napsala Pártlová na instagramu.

"Myslím, že na tuhle malou dušičku nezapomeneme nikdo už do konce života," dodala.

Témata: Martina Pártlová Vražda Krkonoše