Gabriela Lašková po tragédii v Krkonoších: Slzy ve vysílání! Co ve studiu prožívala?

Gabriela Lašková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. ledna 2023 10:40

Smutek nepochybně ovládl mnoho lidí, když se dozvěděli o tragédii v Krkonoších či později o jejích okolnostech. Emoce přemohly i profesionály na televizní obrazovce. Konkrétně Gabrielu Laškovou, která popsala, co ve studiu včera večer prožívala.

Úterní Hlavní zprávy na Primě moderovala Lašková společně s Petrem Suchoněm. Divákům nemohlo uniknout, jak se zlomil její hlas, když přišla řada nejen na tragédii v Krkonoších, kterou policie vyšetřuje jako vraždu a sebevraždu, ale i na další podobné případy z minulosti.

Moderátorka dnes poděkovala lidem za podporu po včerejší relaci a přiznala, že šlo o jedno z nejtěžších vysílání. "Nebýt Petra, který nás během reportáže o tragédiích podržel, ač věřím, že jako milující táta prožíval také velmi těžké chvíle, nezvládla bych to," svěřila se.

"I když si říkám, že už bych měla být po letech ostřílená a připravená na cokoliv, není to tak. Jsou situace, které mě zaskočí a emoce jsou silnější," poznamenala s tím, že takových témat je hodně. "Ale když mluvíte o něčem tragickém v souvislosti s dětmi, můžu být sebevětší profík, ale vždy si to beru do jisté míry osobně," vysvětlila někdejší modelka.

Lašková podotkla, že to, co se o svátcích na našich nejvyšších horách stalo, jí rve srdce. "Jsem máma dvou úžasných kluků, kteří jsou celý náš vesmír. Na takové emoce se nedá připravit, někdy jsou jednoduše silnější," dodala. 

Témata: Gabriela Lašková