Adamovská kritizuje MeToo: Je to blbost! Je příjemné, když vás kolega plácne po zadku!

Adamovská, Zlata 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. června 2018 11:48

Jan Kraus si do své show na Primě pozval herečku Zlatu Adamovskou. A téma se stočilo i ke kampani MeToo, ve které ženy, velice často herečky poukazují na sexuální obtěžování. Hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 se svěřila s tím, jak se na celou věc dívá ona!

Krause zajímalo, co Adamovská myslí o kampani MeToo. „Já si některý věci nechám pro sebe, ale přijde mi to divný, že člověk vytasí takovou věc po třiceti letech. Buď mi někdo šahá na tělo a já to nechci, tak ho majznu a vyřídím si to s ním rovnou a nebudu ho za třicet let napadat, že po mě něco chtěl," má jasno Adamovská.

Připustila, že i jí se dostalo různých podivných nabídek! „Já bych mohla vyprávět! Ale nebudu," vysvětlovala s úsměvem Krausovi. „Opravdu jsem někdy zažila obtěžování, ale vypořádala jsem se s tím rovnou,“ vzpomínala.

A jak to vlastně probíhalo? „To tě třeba někdo pozve na schůzku a řekne: Měli bysme ten scénář probrat doma. A to už jsem zavětřila a říkám: Ne a ne, domů nepůjdu,“ svěřila se herečka.

Jméno toho, kdo ji obtěžoval, ale neprozradila. „Ono je to někdy i příjemný, když vás kolega plácne po zadku a řekne zlom vaz,“ myslí si herečka. „Rozhodně bych se k té kampani nepřipojila, myslím si, že je to absolutní hloupost,“ nemá pro MeToo pochopení Adamovská.

„Dneska už na to jenom vzpomínám – ale jen ve své mysli, rozhodně to nebudu nikde ventilovat. Chlap se urazil, role nepřišla. Tak co, přišly další role,“ dodala herečka.

Témata: Zlata Adamovská Jan Kraus