Pohár trpělivosti přetekl. Dalibor Janda už se neudržel a zaútočil na Českou televizi!

Dalibor Janda, český zpěvák pop music, textař a hudební skladatel, který největší popularity dosáhl v 80. letech 20. století, když se v letech 1986–1988 stal Zlatým slavíkem třikrát v řadě. Mezi jeho hity patří Hurikán nebo Kde jsi?. 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. června 2018 19:33

Hudebník a zpěvák Dalibor Janda je silně nespokojený s poměry v České televizi. Lidem proto narovinu řekl, co se v ní odehrává.

Česká televize se potýká s jednou kritikou za druhou. Dalším z umělců, kteří se do ní strefují, je populární zpěvák Dalibor Janda, který má za sebou tisíce koncertů. 

Nezřídka se proto v minulosti v televizi objevoval. Teď ale tvrdí, že se Česká televize o nic nezajímá a českou tvorbu úplně vyškrtla.

"Ještě v devadesátých letech byly v televizi dvakrát týdně zábavné pořady, kde se mohlo zpívat. Dnes tam není nic, a Česká televize? Vůbec, neexistuje, že by tam někoho zajímala původní česká tvorba,“ postěžoval si na televizi Barrandov Dalibor Janda.

Podle něj v televizi panuje otřesná atmosféra a vztahy, které jsou přinejmenším podivné, ne-li neprofesionální. "Jsou tam závistivé, podivné vztahy," uvedl.

"Takové, kde v podstatě jeden do televize může, druhý tam nemůže, jeden tam může jenom trochu, druhý tam může furt, a takto to tam funguje pořád,“ postěžoval si Janda.

Témata: Dalibor Janda Česká televize