Krainová otevřeně o svých exmilencích: Byli to blbci!

Simona Krainová 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. června 2018 16:15

Náručí modelky Simony Krainové (45) prošla řada mužů. A přestože šlo většinou o dlouhodobé vztahy, rodinu s nimi nezaložila. To se změnilo až když si vzala Karla Vágnera! Teď promluvila o tom, jací byli její předchozí partneři!

Simona chodila například se Sagvanem Tofim, chvíli byla provdaná za moderátora Bořka Slezáčka. No a nějakou dobu zakotvila třeba i v náruči hokejisty Jiřího Hudlera.

Rodinu ale založila až podnikatelem Karlem Vágnerem mladším, kterého si vzala v září 2010 a se kterým má syny Maxe a Bruna.

Teď už je spokojená, pro své bývalé milence ale moc slov chvály nemá. „Všichni chlapi před Karlem byli blbci. Zřejmě jsem hledala ve špatných vodách a navíc mě tehdy přitahovali grázlové,“ práskla na sebe modelka.

„Měla jsem asi jiné nároky, ale věkem jsem se uklidnila a přišla na to, že rodina a chlap, co je mi parťákem, je nejvíc. Karel snáší všechny moje nálady, dokáže mi pomoct, poradit, dává mi prostor a nesnaží se mě měnit. Jsme nejenom rodina, ale i tým, který funguje, a to mi žádný chlap před ním nedal,“ dodala Krainová.

Témata: Simona Krainová Jiří Hudler Bořek Slezáček Sagvan Tofi