Linda Bartošová oznámila zásnuby: Bude se vdávat!

Linda Bartošová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. prosince 2022 18:28

Moderátorka Linda Bartošová, která po osmi letech skončila v České televizi, oznámila radostnou událost. Je zasnoubená a bude se vdávat!

Bývalý Česká Miss World toho letos stihla opravdu hodně. Mezi své největší úspěchy řadí odchod z České televize, vydání knihy Novinářky a nově také zásnuby.

O ruku ji požádal její partner, fotbalista a rapper Tomáš Kučera. A ona po čtyřech letech partnerství soudě dle jejího instagramu řekla ano. 

Podrobnosti o svatbě zatím nezveřejnili, předpokládáme ale, že je ani nebude nějak úzkostlivě tajit. Už v minulosti se ukázalo, že i s nepříjemnými věcmi se Bartošová umí svým příznivcům svěřit.

"Odejít z České televize je jistě nejtěžší rozhodnutí, které jsem dosud udělala," svěřila se například před pěti měsíci s tím, že jiné pracovní prostředí zatím nezná.

"I proto jsem došla k tomu, že je čas vykročit do neznáma. Zjistit, co je za horizontem Kavčích hor a jestli jsem tam schopná obstát," nechala se tehdy slyšet. A jak dnes vidno, rozhodně svého kroku nelituje.

Témata: Linda Bartošová