Michal David navazuje na úspěch reklamního spotu Kompot! Jak přesně?

Michal David

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. prosince 2022 16:20

PENNY připravilo pro své zákazníky sérii koncertů Michala Davida, jako dárek na konec roku – vstup je zdarma. Michal David byl v letošním roce tváří oslav 25 let PENNY. Oblíbený hitmaker vystoupí v předvánočním týdnu na pěti koncertech v malých českých a moravských městech v blízkosti prodejen PENNY.

PENNY letos slaví 25 let svého působení na českém trhu. Tváří těchto oslav se stal oblíbený hitmaker Michal David, který si zahrál na jaře letošního roku hned několik rolí v reklamním spotu „Kompot“. Na podzim se pak představil se svým přetextovaným hitem Decibely lásky ve spotu Diskont.

„První spot s Michalem Davidem se zařadil mezi nejúspěšnější české reklamy posledních let. Jen na YouTube jej vidělo více než 1,5 milionu uživatelů, proto jsme se i v dalším průběhu roku rozhodli využít spojení se známým českým hitmakerem,“ říká Vít Vojtěch, vedoucí strategického marketingu PENNY, a pokračuje: „Reakce našich zákazníků a ohlas, který naše kampaně s Michalem Davidem vyvolaly, nás inspirovaly k tomu, že jsme jim jako poděkování a vyvrcholení oslav našeho 25tého výročí připravili před Vánoci malé turné po našich prodejnách na malých městech, protože tam, kde působíme, jsme vždy dobrým sousedem.“

Koncerty se uskuteční v blízkosti prodejen PENNY v Lipníku nad Bečvou, Bzenci, Skutči, Štětí a Mukařově. Jsou určeny zejména pro místní obyvatele a jejich kapacita je omezená. Začátky koncertů budou vždy v 18 hodin a jako vstup bude sloužit PENNY karta. Více informací najdete na www.penny.cz/michaldavid.

Témata: Michal David