Nejen Danuše Nerudová. O podporu hvězd se opírá i Petr Pavel

Petr Pavel 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. prosince 2022 16:30

Je otázkou, zdali to někomu pomůže v rozhodování o tom, koho bude v lednu volit za hlavu státu, ale kandidáti už se chlubí tím, které slavné tváře je podporují. Na koho se může spolehnout Petr Pavel?

Z trojice favoritů prezidentské volby může na podporu známých osobností asi nejméně spoléhat expremiér Andrej Babiš. To Danuše Nerudová už se pochlubila, že na její straně jsou moderátor Honza Musil či herečka Veronika Žilková.

Její kolegyně Eva Holubová zase podpořila generála Pavla, jak vyplývá z jeho dnešního příspěvku na Twitteru.

S Evou Holubovou jsem se seznámil už v Bruselu, když jsme společně sázeli československou lípu. Pak jsme se zase po čase potkali na jaře tohoto roku při debatě v Prachaticích. Vážím si její podpory a těším se na další veselá setkání, protože s Evou je vždycky legrace. pic.twitter.com/GZrQD6KJJm

— Petr Pavel (@general_pavel) December 19, 2022

"Chci žít ve své zemi v tomto světě svobodně a v bezpečí. Jsem přesvědčená, že s prezidentem, jakým bude generál Petr Pavel, mám mnohem větší naději," uvedla.

Pavel prozradil, že se s Holubovou seznámil během sázení lípy v Bruselu. "Pak jsme se zase po čase potkali na jaře tohoto roku při debatě v Prachaticích. Vážím si její podpory a těším se na další veselá setkání, protože s Evou je vždycky legrace," svěřil se. 

Témata: Petr Pavel Eva Holubová