Po Hámovi vrátil úder Soukupovi i Sokol. Namazal si ho na chleba jednou větou!

Ondřej Sokol 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. prosince 2022 17:18

Jaromír Soukup opravdu nešetřil kritikou po nedávném předávání Českých slavíků, v jeho hledáčku se ocitli například moderátoři Ondřej Sokol a Aleš Háma. Oba ale úder majiteli televize Barrandov vrátili.

Nedávné předávání cen Český slavík si na sociálních sítích vysloužilo spoustu kritiky. Pod kotel přiložil i Jaromír Soukup, který se pustil do obou moderátorů.

"Televarieté s Hámou a Sokolem. To byla legranda. Bohdalová nechyběla a skoro všichni, co tam byli, už čtyřicet let teskní, jak to bývalo bezva v roce 1985," uvedl například.

Jak už stars24.cz informoval, jako první se po kritice vyjádřil Háma. "Vlastně jsem pochopil Agátu, Jaromíre, taky jsem se zamiloval," reagoval moderátor, který show uváděl společně s Ondřejem Sokolem, s humorem sobě vlastním.

I druhý z moderátorů se nyní vyjádřil k Soukupově kritice. Televizní magnát například začal polemizovat nad Sokolovou orientací. Moderátora ale nijak nerozhodil.

"Tohle mi přijde na úrovni toho, že jsem šel nějakou vesnicí, za vraty na mě štěkal ošklivý pes a já jsem šel dál," reagoval pro expres.cz známý herec.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) Ondřej Sokol Aleš Háma