Ester Janečková má 50 let: Vzpomněla i na nejtěžší životní chvíle!

Ester Janečková 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. prosince 2022 9:19

Ke slavným prosincovým oslavencům patří Ester Janečková, která ve čtvrtek oslavila kulaté 50. narozeniny. Pochopitelně u příležitosti jubilea bilancovala, zavzpomínala i na těžké životní chvíle.

Janečková v úvodu reflektovala známou frázi, že věk je jenom číslo. "Jasně, že je. Ale je to velký číslo," poznamenala s ohledem na padesátku, které se podle svých slov vždycky tak trochu bála.

"I když za těch padesát let nebylo všechno úplně snadný, neměnila bych ani minutu. Když se mě doma ptali, co bych si přála, měli to se mnou dost těžký, protože jsem jim řekla, že všechno mám. A je to tak. Můj největší sen byla rodina a tu mám takovou, že bych si ji nedokázala představit ani v těch nejkrásnějších snech," svěřila se.

Moderátorka se omluvila fanouškům, že je děsně sentimentální. Přiznala také mejdan s nejlepšími kamarádka. 

"Kdybyste mi přece jen chtěli něco dát, budu vděčná za příspěvek na naši poradnu S barvou ven. Založili jsme ji po smrti mýho milovanýho synovce Filipa. To bylo asi to nejtěžší, co se za těch mých 50 let stalo. Nicméně ta poradna funguje úžasně a budu ráda, když jí pomůžete, aby mohla fungovat dál," vzkázala Janečková.

Témata: Ester Janečková