Dalibor Gondík promluvil o údajné homosexualitě: Byl na pokoji s Pavlem Vítkem!

Dalibor Gondík, český moderátor, herec, bavič a zpěvák. Je ženatý a má syna. Jeho sestra, se kterou vystupuje, se jmenuje Adéla Gondíková.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. prosince 2022 9:19

Dalibora Gondíka známe z veřejného prostoru už poměrně dlouho, mnohé z vás by tak zřejmě nenapadlo, že se v televizním povede debata o jeho orientaci. Co k tomuto tématu herec a moderátor řekl?

Gondík byl hostem televizní talk show 7 pádů Honzy Dědka a vyprávěl o natáčení muzikálu v Bulharsku, během kterého byl na pokoji se zpěvákem Pavlem Vítkem, jehož náklonost ke stejnému pohlaví je dnes již známou věcí.

"Počkej, to já jsem o něm tenkrát nevěděl," řekl člen známé sourozenecké dvojice moderátorovi. A zároveň prozradil, že i o něm si někteří lidé zřejmě myslí, že je homosexuál. Běžně se mu prý stává, že do něj hučí nějaký chlap.

"Mám to od malička zřejmě napsané na čele. Přišel jsem jednou domů a do tmy ložnice říkám manželce: Markét, já jsem asi teplej. A tam se ozvalo: Já vím," popsal vtipnou scénku. 

Jeho ženě, se kterou má již dospělého syna, to ale evidentně nevadí. "Ona se mě asi ujala," konstatoval Gondík, který nechápe, čím je pro příslušníky stejného pohlaví tak přitažlivý. 

Témata: Dalibor Gondík