Menzelův stav se náhle začal zhoršovat! Jeho manželka Olga popsala dramatické chvíle!

Jiří Menzel 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. června 2018 20:20

Režisér Jiří Menzel (80), který se zotavuje z vážných zdravotních problémů, byl nedávno převezen z rehabilitačního centra na Malvazinkách do Berouna. A jak se zdá, změna mu velmi prospěla!

Menzel musel být přesunut kvůli zhoršujícímu se stavu, který dělal starosti nejen rodině, ale i lékařům. Jeho stav se údajně před časem zhoršil, protože se mu na Malvazinkách nedostávalo požadované péče. Filmař tak tak trpěl na proleženiny a dehydrataci!

Manželka Olga Menzelová (40) teď přiznala, že změna prostředí Jiřímu velmi prospěla a mělo by se mu opět dařit. „Jeho stav byl na Malvazinkách dlouho stálý a náhle se začal zhoršovat. Jiří ztrácel sílu, jako by udělal krok zpět,“ řekl serveru Expres dobře informovaný zdroj. Právě proto se prý Olga rozhodla pro změnu zařízení.

Jak se zdá, v Berouně se Menzelův stav opět zlepšil a jeho žena je tamní péčí doslova nadšená. „Moc děkuji primáři Horáčkovi, sestřičkám a personálu v Berouně za péči, kterou mému muži poskytují. Jeho stav se na tomto kouzelném místě opravdu zlepšil,“ uvedla pro Expres.cz.

Režisér začal v Berouně dělat pokroky a dokonce cvičí, což je pro něj vzhledem k tomu, že je dlouhodobě upoutaný na lůžko, velmi důležité. „Věřím, že už to bude jen lepší,“ dodala Menzelová, která manžela denně navštěvuje.

Témata: Jiří Menzel Olga Menzelová