Veronika Kopřivová má dobré zprávy: Operace nebude nutná!

Veronika Kopřivová s partnerem a dcerou. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. prosince 2022 17:01

S Jaromírem Jágrem by se potomka jen tak nedočkala, se současným partnerem má Veronika Kopřivová rodičovské povinnosti. A někdy je to pěkně stresující. Na přelomu listopadu a prosince totiž její dcera onemocněla.

Je to už více než týden, co jsme vás informovali o náhlé hospitalizaci dcery Veroniky Kopřivové v motolské nemocnici. Holčičce bylo diagnostikováno onemocnění sklípků spánkové kosti, které nejčastěji vzniká jako komplikace u zánětu středního ucha. Dokonce jí hrozila operace.

Zákroku se nakonec vyhnula. "Na to, jak byla situace vážná, tak Ell stav se po pár dnech léčby výrazně zlepšil, takže po týdnu se jdeme doléčit domů," uvedla Kopřivová podle serveru super.cz. 

Slavná maminka, kterou proslavil vztah s hokejistou Jaromírem Jágrem, si pochvaluje, že dceři se vrátila chuť k jídlu a jiskra do očí. Na nepříjemnou zkušenost ale jen tak nezapomene.

"Upřímně, poznala jsem co je mít opravdu strach, strach o své dítě. Neexistuje větší bezmoc, než vidět trpět vlastní dítě, nemůžete to vzít na sebe, nemůžete prostě udělat vůbec nic," konstatovala Kopřivová.

Témata: Veronika Kopřivová