Karlos Vémola: Zápas o život místo boje v oktagonu! Co se stalo?

Karlos Vémola 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. prosince 2022 9:59

Kdo se těšil na velkolepou bitvu za účasti Karlose Vémoly pouhý den před Silvestrem, ten je po včerejšku zklamaný. Už je totiž oficiální, že Vémola se kvůli zdravotnímu stavu nestihne dát včas dohromady.

"Karlos Vémola na základě zdravotních potíží nenastoupí v pražské O2 areně do zápasu s Patrikem Kinclem. Karlosovi přejeme brzké uzdravení," uvedla v úterý organizace Oktagon s tím, že pro jeho soupeře hledá nového vyzyvatele. 

Populární zápasník leží v motolské nemocnici a tvrdí, že mu šlo o život. Vůbec poprvé prý ani nemyslel na zápas. "Protože jsem byl v takových bolestech a bylo mi tak zle, že jsem pořád říkal doktorovi, že má můj kluk zítra narozeniny," řekl deníku Sport. 

"Když za mnou po týdnu přišel pan profesor Kolář, řekl mi, že tady se mnou v úterý zůstal celý večer. Že by to devět lidí z deseti nedalo... Prý mám tuhej kořínek a chtěl jsem tu bejt," dodal.

Vémolu trápily horečky a další potíže. Teď v první řadě přemýšlí nad tím, aby se dostal v pořádku domů. Až pak přijdou myšlenky na MMA.

Témata: Karlos Vémola MMA (Mixed Martial Arts)