Nabroušená Petra Janů: Ostrý spor s doktorkou! K čemu ji vyzvala?

Petra Janů 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. prosince 2022 9:19

Petra Janů se o sobě v posledních dnech dočetla věci, které se jí opravdu nelíbí. Pustila se proto do sporu s doktorkou, která si na zpěvačce podle jejích slov dělá promo. K čemu ji vyzvala?

Janů se rozhodla distancovat od vyjádření doktorky Němečkové, které vycházejí bez jejího souhlasu v některých médiích. Odmítá totiž být součástí její "promo akce".

"Poté, co se látka, kterou mi aplikovala /metacrill/ (jako mnoha dalším), ukázala jako pro mě nevhodná a způsobila mi značné komplikace, jsem se rozhodla služeb nevyužívat! Rozhodně jsem však neměla nikdy a nikde potřebu tyto věci řešit a medializovat," zdůraznila na facebooku.

Zpěvačka tvrdí, že navzdory potížím nikde nezmiňovala doktorku ani její kliniku. "Mlčela jsem a považovala věc za uzavřenou," prohlásila. Spor obou dam se podle všeho začal stupňovat před nedávným výročním koncertem v Lucerně. 

"Následovala sprcha zpráv a výčitek, které jsem už vůbec nepochopila. Žádala jsem ji o klid a zastavení těchto nesmyslů. Bohužel to došlo tak daleko, že se začaly objevovat informace bez mého vědomí, a proto jsem se rozhodla vyjádřit," vysvětlila trojnásobná Slavice.

Podle Janů poté došlo v jednom z článků dokonce k porušení lékařského tajemství, když se objevily podrobné informace o některých zákrocích.

"Nakolik mi kdysi před mnoha lety látka metacrill reagovala na změnu barvy na vlasy a způsobila mi děsivou alergickou reakci, kdy jsem musela vyhledat odborníky, nechci odhadovat. V současné době jsem již v pořádku, jsem pod stálým dohledem a v péči špičkového odborníka, který nemá v žádném případě jakoukoli potřebu dělat si na mém jméně promo a na rozdíl od paní Němečkové nemá potřebu veřejně prezentovat detaily zákroků," poznamenala zpěvačka. 

Janů na závěr vyzvala doktorku k tomu, aby veškerou mediální prezentaci na toto téma ukončila. 

Témata: Petra Janů