Jiřina Bohdalová dostala od lékařů jasné doporučení!

Jiřina Bohdalová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. prosince 2022 9:19

Jiřinu Bohdalovou trápily v posledních dnech zdravotní potíže, k nemoci se nakonec přidaly i bolesti zad. Do Vánoc přitom měla legendární herečka ještě odehrát některá představení. Co s nimi bude?

Konkrétně mělo jít o dva termíny inscenace Gin Game ve dnech 6. a 19. prosince. Divadlo Na Jezerce místo nich nakonec avizuje Vánoční setkání s Jiřinou Bohdalovou.

"Budete mít příležitost si popovídat přímo s paní Bohdalovou, která na doporučení lékařů fyzicky náročné představení Gin Game v tuto chvíli nemůže odehrát, ale chce se s Vámi setkat a poskytnout vám plnohodnotné představení. My pro ni připravíme takové podmínky, aby to bylo možné," vzkazuje divadlo divákům.

Vánoční setkání má být plné vyprávění a historek z divadelního i filmového zákulisí, které se jen tak neslyší. "Obdivujeme přístup paní Bohdalové a těšíme se společně s vámi na nezapomenutelný večer v její režii," dodalo divadlo. 

Legendární herečka byla v uplynulých dnech kvůli zdravotním potížím se zády dokonce hospitalizována. Je tedy obdivuhodné, že ve svých 91 letech nehodlá jenom odpočívat. 

Témata: Jiřina Bohdalová