Emma Smetana se stala obětí podvodníků!

Emma Smetana 8

Autor: Lelková, stars24.cz

20. června 2018 12:57

Moderátorka Emma Smetana (30) se stala obětí podvodníků a nedá jim to jen tak sežrat! Její tvář a tělo se objevilo na stránkách společnosti Choco Lite, která jej využila na propagaci svého hubnoucího přípravku. Sama moderátorka je z takovéto ohavnosti v šoku! Se společností neměla nic vyjednaného a její fotografie jsou příkladem typického photosphopu!

„Podvodná reklama na firmu, o které jsem v životě neslyšela, ale prý jsem díky pití jejich zázračného nápoje zhubla přes 30 kg. Moje zdeformované, upravené fotky, plus ‚moje‘ z prstu vycucaná přímá řeč, plus pod článkem diskuse fiktivních diskutujících, co taky zázračně zhubli, rovná se lež jak věž,“ shrnula Smetana podvodnou reklamu na svém Instagramu.

„Vzhledem k tomu, že zmíněná firma pro svou propagaci potřebuje sci-fi reklamu, soudím, že její výrobky budou eňo ňuňo! Samozřejmě podávám trestní oznámení a všem, co by chtěli hubnout, případně doporučuju metodu zdravého pohybu a jídla,“ napsala na sociální síti.

Smetana není první ani poslední obětí takovýchto podvodů. Například fotografie herečky Terezy Kostkové (42), a mnoho dalších známých osobností byla použita spisovateli Čermákovi, bez jejich svolení. Nebo tvář představitelky známé Popelky byla použita na obaly čokolád v Německu, také bez jejího vědomí!

Témata: Emma Smetana podvod