Voxel se stal potřetí otcem! Pro dceru vybrali netradiční jméno!

Vašek s manželkou Maruškou 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. prosince 2022 14:38

Zpěvák Václav Lebeda přezdívaný Voxel se stal trojnásobným tatínkem. Jeho manželka porodila ke dvěma synů dceru, které dali jméno Malène.

"Světe, tohle je naše první malá princezna - Malène Lebedová, neboli Malenka," napsal zpěvák na Instagramu s tím, že už jim mění život, stejně jako jejich synové Vašík a Jozua.

"Maminka Maruška to vše krásně zvládla. Jsi úžasná, lásko. Miluju vás všechny," dodal. Následně pochválil i personál nemocnice v Kroměříži, kde se porod uskutečnil.

"Měli jsme i velké štěstí na úžasné lidi, opravdu jsme ještě nikdy nezažili tak srdečný, laskavý přístup všech okolo - doktorů, sestřiček,... Moc vám děkujeme, že jste nám pomohli k zažití toho nejkrásnějšího porodu, co jsme zažili (a já mohl být poprvé u toho!)," napsal.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený VOXEL & Spol. (@voxelofficial)

Speciální díky pak poslal primáři Vaculovi: "Kéž by byli ve zdravotnictví všichni takoví, jako jste vy! Jste borec. Laskavý a odvážný," uvedl šťastný zpěvák.

Závěrem poděkoval i svým fanouškům, že všechna milá slova, která se mu od nich dostává. "A pokud máte zájem se dozvědět více o tzv. “laskavém císaři”, což je to, co jsme zažili, tak třeba za pár dní o tom napíšeme víc. A možná i s videem. Protože laskavosti při příchodu na svět není nikdy dost," doplnil.

Témata: Voxel