Pavla Tomicová: Poprvé od bolestivého rozchodu na veřejnosti!

Pavla Tomicová a Ondřej Malý 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. prosince 2022 11:28

Herečka Pavla Tomicová se poprvé po rozchodu objevila na veřejnosti. Vyrazila na premiéru filmu A pak přišla láska.

Po 19 letech manželství od herečky odešel herec Ondřej Malý, a to už v prosinci loňského roku. Stát se tak mělo poté, co na manžele přišla v září minulého roku krize. Malý našel o dost mladší herečku Kristýnu Kociánovou.

O rozchodu jí řekl Malý jen krátce před Vánoci. O tom, že za Kociánovou, jí dokonce neřekl vůbec. Není divu, že Tomicová rozpad manželství těžce nesla, radikálně zhubla a nějakou dobu se neobjevovala ve společnosti.

To se ale nyní změnilo a Tomicová vyrazila na premiéru nového filmu A pak přišla láska, ve kterém hraje jednu z hlavních rolí. Podílela se dokonce na scénáři.

"Byla to hodně kolektivní práce, ale za spoluscenáristku se nepovažuju, protože děj, situace, i s jejich obsahem, byly předem domluvené s režisérem, stejně tak i charakter mojí postavy. Takže šlo hlavně o hereckou práci s trochu jinými prostředky," řekla serveru Super.cz.

Na premiéře údajně rozdávala úsměvy a vypadla fantasticky. Do společnosti nevyrazila sama, doprovod jí dělala sestra Naděžda Chroboková. 

Témata: Pavla Tomicová