Lucie Borhyová jako zpěvačka? Hvězda Novy pořádně překvapila fanoušky!

Lucie Borhyová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. listopadu 2022 10:40

Lucii Borhyovou známe všichni dlouhá léta jako moderátorku, ale jen někteří vědí o jejím pěveckém nadání. V těchto dnech se o něm však dozvídá celé Česko. Tvář Novy prozradila, jak k tomu vůbec došlo.

Borhyová na instagramu prozradila genezi celého projektu. "Seděli jsme letos na jaře se Štefanem Margitou v centru Prahy na obědě a opět přišlo na řadu i moje zpívání," uvedla.

"Uběhlo pár týdnů a přišla mi SMS od Michala Kindla: 'Ahoj, Lucko, posílám písničku. Dej vědět. Dvě poslední sloky by zpívaly děti.' Byla jsem z ní nadšená a dojatá zároveň," svěřila se moderátorka.

V následujících měsících prý ale neměla na písničku ani pomyšlení. "Pak, najednou se to změnilo, asi mělo, všechno v životě je přece tak, jak má. A vánoční píseň Splněná přání je na světě," vysvětlila fanouškům.

"Mně se tomu nechce ani věřit. Někomu se písnička bude líbit, někomu třeba ne... zkrátka tak, jak to v životě chodí se vším. Pro mě je to ale výjimečný moment z mnoha důvodů," poznamenala. 

Borhyová na závěr poděkovala opravdu mnoha lidem: svým dětem, Michalu Kindlovi a především Haně Zagorové a Štefanu Margitovi. 

Témata: Lucie Borhyová