Pavel Nedvěd dlouho bez práce nezůstane? První nabídka!

Dara Rolins a Pavel Nedvěd. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. listopadu 2022 10:00

Pokud si Dara Rolins myslela, že Pavel Nedvěd bude mít po nečekaném konci v Juventusu více času na ni, zřejmě se mýlila. Z fotbalového prostředí už totiž přicházejí zajímavé nabídky.

Přinejmenším stejně jako Dara Rolins je jeho láskou fotbal. Jak jsme ale již informovali, v těchto dnech přišel o funkcionářskou pozici v turínském Juventusu, kde předtím působil i jako hráč.

V Česku kopal za Spartu, přesto se mu podle dostupných informací ozval její největší rival, tedy Slavia. Vyplývá to z twitterového vyjádření Jaroslava Tvrdíka, předsedy představenstva klubu.

"Pavla Nedvěda si nesmírně vážím a má moji hlubokou úctu a respekt. Vždy mi nezištně pomohl, když to bylo v jeho silách. Byl nesmírně úspěšný ve fotbalové i v manažerské práci. Bylo by mi ctí s ním i nadále spolupracovat ve fotbale i Slavii v jakékoliv roli, kterou by si vybral," napsal.

Tvrdík později naznačil, že to myslel zcela vážně. "Že bych si ho ve Slavii přál, jsem Pavlovi řekl hned ráno. Tweet je již jen reakce na to, jak o něm dnes v Česku píší lidé, kteří by donedávna dali cokoliv za pár minut jeho času. Je famózní, co v Juve dokázal jako hráč i manažer!" dodal.

Témata: Pavel Nedvěd sk slavia praha