Ondřej Ruml se vysmál Zemanovi za jeho rudé trenýrky! A Češi mu to drsně oplatili!

Ondřej Musil

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. června 2018 20:24

Zpěvák Ondřej Ruml nepatří k těm umělcům, kteří by se často vyjadřovali k aktuální politické situaci. Happening prezidenta Miloše Zemana, na kterém byly spáleny obří červené trenýrky, ho ale nenechal chladným. Na sociálních sítích se navez do prezidenta Miloše Zemana, čímž mnohé své fanoušky popudil!

Ruml se zapojil do kritiky Zemana, když na sociálních sítích sdílel video zpěváka Matěje Rupperta, který parodoval prezidenta a jeho hlasem zpíval písničku „Červená se line záře“. „Ústřední píseň k novému muzikálu Miloš,“ okomentoval video Ruml.

Jenže tím popudil celou řadu svých příznivců! „Doteď jsem o Matějovi měla dobré mínění, ale že je to vlastně tak trochu hlupák předvedl sám. Ať je to jak chce, p. Zeman byl zvolen prezidentem a tak by jsme to měli respektovat. Jak se mu někdo může posmívat když se sám chová jako blbec? Jsme světu pro smích protože se neumíme chovat k sobě navzájem,“ poznamenala rozhořčená diskutující.

„Ondro, nedělej ze sebe většího vola...“ přidal se další. „Na tohle by měl být trestní zákon, si dělat z hlavy státu p*del, vy ubožáci,“ přisadila si naštvaná Češka. „Trapné, ubohé!!?!?!!“ zareagoval další. Na tato slova ale zareagoval i sám Ruml „Ano, máte pravdu. Přesně tak ten rádoby "happening" vidím i já,“ rýpnul si umělec.

Další ale video i Rumlův komentář pobavil. Jeden z disgustujících například začal řešit obsazení takového muzikálu. „Kdo ho bude hrát? Slávek Jandák?“ zajímalo ho. „V alternaci s Danem Hůlkou,“ přidal se zpěvák.

Kvůli smršti příspěvků a velké vlně různých emotivních reakcí se pak zpěvák k věci ještě jednou vrátil. „Pokud si někdo dělá legraci z ostatních, musí počítat s tím, že i ostatní si z něj mohou dělat legraci. Nikomu neříkám, koho má volit. To už tu bylo. Každý ať volí podle svého uvážení. Pouze vyjadřuji podporu politickým kandidátům, kteří mi jsou blízcí svými názory. Stejně tak, jako jiní lidé vyjadřují podporu zase jiným kandidátům,“ zdůraznil.

„Umělci se mohou zajímat o politiku stejně jako všichni občané této země, tedy i učitelé, dělníci, sportovci, řemeslníci, nebo studenti. Přeji krásný den všem bez rozdílu rasy, náboženství nebo povolání. Lidé se i nadále budou dělit pouze na dobré a nedobré. Až do skonání věků,“ dodal umělec.

Témata: Ondřej Ruml Matěj Ruppert Miloš Zeman sociální sítě