Odhaleno: Tajná láska mezi soutěžícím a porotkyní v SuperStar?

Katarína Knechtová 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. června 2018 15:27

SuperStar sice skončila, přesto se v médiích dál spekuluje o vztazích mezi porotci a soutěžícími. Petr Borkovec na sociálních sítích přiznal, že se zamiloval do porotkyně Kataríny Knechtové. A slovenská zpěvačka proto musela kápnout božskou a prozradit, jak to mezi nimi vlastně je!

Borkovec o Knechtové na sociálních sítích doslova básní. „Děkuji vám za podporu, ale největší díky patří této slečně, Katarince. Podpora, láska, důvěra, úcta, krása, důvěra, upřímnost a všechny ty nádherné momenty s tebou!“ pěl na porotkyni chválu jeden z finalistů SuperStar.

Děkuji vám za podporu, ale největší díky patří této slečně, Katarince ❤️ @katarinaknechtovaofficial Podpora, láska, důvěra, úcta, krása, důvěra, upřímnost a všechny ty nadherné momenty s tebou ! Jde z tebe prosťe neskutečná energie a ty oči??? Ooou shiiiiiiiiiii* jsem prosťe zamilovany !!! Jsi prosťe úžasná ! Tvůj usměv mě vždy poťeší ! Ja nemusím nic jiného říkat než děkuji, děkuji!! Na castingu jsem nevěděl kdo je KK ale teď už vím že je to ta užasná holčička, která sedí za tým stolem a usmívá se jsk sluníčko ! U are the reason of my life!!! ❤️ #love

Příspěvek sdílený Petr Borkovec©️ (@petrborkovec_official), Čen 4, 2018 v 4:35 PDT

„Jde z tebe prostě neskutečná energie a ty oči??? Jsem prostě zamilovaný!!! Jsi prostě úžasná! Tvůj úsměv mě vždy potěší! Já nemusím nic jiného říkat, než děkuji, děkuji!! Na castingu jsem nevěděl, kdo je KK, ale teď už vím, že je to ta úžasná holčička, která sedí za tým stolem a usmívá se. Jsi sluníčko!“ vyznal se zpěvák.

Slovenská zpěvačka se teď rozhodla, že vše uvede na pravou míru. „My jsme se skamarádili, jsem jeho velký fanoušek. Je pro mne typ designového hlasu. Ten se mi na Petrovi vždycky líbil a myslím, že od začátku mi na něm nějakým způsobem záleželo, protože měl ty problémy, které měl," uvedla pro portál pluska.sk.

Ona i další členové poroty prý viděli, že má Petr talent, ale že potřebuje popostrčit. „A protože jsem byla v porotě jediná žena, tak jsem se toho ujala a vytvořili jsme si opravdu pěkný vztah. Nevylučuji, že bychom v budoucnosti vyzkoušeli nějakou spolupráci," doplnila Knechtová.

Milostný vztah mezi nimi prý ale navzdory všemožným spekulacím není. „Beru to všechno na bázi kamarádství. Myslím si, že já nejsem typ pro jakéhokoliv muže a už vůbec ne na svatbu. Hudba je prostě celibát. On je skvělý, jsme v kontaktu i po SuperStar. Uvidíme, jak se to všechno vyvine. Teď mám svých aktivit dost," dodala zpěvačka.

Témata: Petr Borkovec Katarína Knechtová Superstar