Modelka Simona Krainová se přiznala, že patří mezi velké žárlivce!

Simona Krainová 8

Autor: Lelková, stars24.cz

19. června 2018 18:50

Topmodelka Simona Krainová (45) svému manželovi Karlu Vágnerovi (42) klidně dopřeje dámskou společnost, ale běda té, která by chtěla víc! V nedávném rozhovoru se svěřila, že by se i poprala!

I když se modelka tváří jako neviňátko, občas se dokáže proměnit i v pěknou fúrii. „Na manžela strašně žárlím! I když to někdy nevypadá, tak si to své hnízdo bráním jak lvice. Všechno má své meze a běda té, která by chtěla víc, než je zdrávo. Rozhodně bych pro ránu nešla daleko," prozradila deníku Blesk.

Simona zanedlouho oslaví se svým manželem desetileté výročí jejich manželství. „Samozřejmě, že jsme manželské krize měli, kdo je v manželství nemá. Ale vždy jsme si uvědomili, že jsme rodina a v tom je naše síla. Kdyby nebyly krize, bylo by to divné. My jsme s Karlem hned naskočili do rozjetého vlaku, otěhotněla jsme tři měsíce poté, co jsme se dali dohromady a v šestém měsíci jsem se vdávala. Takže jsme se spolu učili žít za pochodu a až teď, když jsou kluci velcí a máme vše zaběhlé, si užíváme jeden druhého,“ konstatovala Simona Krainová. „Strašně rádi jezdíme na víkendové pobyty do spa, baví to i naše kluky, kteří od dvou měsíců chodili na plavání, aby se s vodou skamarádili. Máme totiž na venkově bazén a trnula jsem hrůzou, aby se neutopili," dodala modelka, která právě i tento víkend vyrazila s rodinou do Nízkých Tater.

„Kluci jsou od rána v bazénu, ale já dám přednost saunování a masážím. Opět toho mám tolik, že potřebuji vypnout," řekla Simona. Také prozradila, že chodí každý den běhat a udržuje se ve formě, na podzim se totiž máme těšit na její nový projekt.

Témata: Simona Krainová modelky