Sára Affašová: PRVNÍ SLOVA po tragické ztrátě miminka! Co je teď jinak?

Sára Affašová (herečka) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. listopadu 2022 14:40

Sára Affašová a Martin Donutil přišli před několika týdny o miminko. Herečka se ve čtvrtek poprvé od nepopsatelné zprávy ozvala svým fanouškům na sociální síti. K rodinné tragédii se pochopitelně ještě jednou vrátila.

V úvodu včerejšího příspěvku poděkovala lidem za velkou vlnu podpory, které se jí dostalo. "Bohužel, i za stovky a stovky podobných příběhů a tolik bolesti, která, troufám si říct, se díky tomuhle spolusdílení alespoň trochu rozmělnila," uvedla.

"Každý příběh jsem si přečetla, všechny do jednoho. A s každou z Vás jsem byla. Cítím s Vámi, skutečně. Vězte, že nejste samy. Jste silné a statečné a moc mě mrzí, že jste musely zažít tak silnou bolest, kterou asi, a snad, nikdo jinej nedokáže ani pochopit," pokračovala Affašová.

Herečka uvedla, že jim to s partnerem moc pomohlo. "To, co se nám stalo, mě donutilo zastavit se a přemýšlet. Hodně. O podstatě věcí.O hodnotách. O životě, jak jsem ho žila a jak už ho žít nechci. O tom, co je opravdu důležité. O tom, jak si člověk neváží těch základních věcí, které jsou ale tak vzácné," poznamenala.

Affašová podle svých slov přehodnotila dosavadní život poté, co se jim obrátil vzhůru nohama. Sama prý věří tomu, že se vše děje z nějakého důvodu. "Nejtěžší bylo asi odpustit si, že jsem to 'nedokázala'. Už se takhle snažím nepřemýšlet," přiznala.

"Žít dál je potřeba, i když mi to Martin musel často připomínat. Odjeli jsme do New Yorku, vždycky jsem se sem chtěla podívat, a tak jsme tady - je to tady celkem divoký, zatím si na to hektický tempo zvykám. Pomalu, ale jistě se vracíme k životu, k práci, bez schovávání a strachů. Nebude to hned, nepřebolí to nikdy, ale pracuju na tom, jak nejlíp dovedu," dodala herečka.

Témata: Sára Affašová Martin Donutil