Olga Lounová porodila: PRVNÍ FOTO novorozené dcery!

Olga Lounová s partnerem. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. listopadu 2022 21:25

Dnes už je to pravda! Olga Lounová se v 41 letech poprvé stala maminkou. Pohlaví miminka znali fanoušci s předstihem, již dnes jim ale zpěvačka svou novorozenou dceru poprvé ukázala.

Spekulace o porodu se objevily už před několika dny, ale tentokrát pro ně nebyl prostor. Hrdá maminka totiž narození miminka oznámila sama prostřednictvím sociálních sítí. 

"Zazněla pro mě ta nejkrásnější árie na světě a to z Tvých maličkých úst. Vítej Arianne. Vítej do našich srdcí, kam jsi patřila odjakživa. Vítej do rodiny," uvedla Lounová s tím, že dcera má 50 cm a něco málo přes tři kila. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Olga Lounová (@olgalounova)

"Nemohla jsem se dočkat, až Tě budu držet v náručí a přesto mi došla slova, když se tak stalo. Jsi zázrakem, darem a nekonečnou láskou. Ty moje holčičko milovaná, udělala jsi mě maminkou a já si jen přeju, ať jsi ta nejšťastnější bytost ve Vesmíru," pokračovala zpěvačka.

Otcem holčičky je hokejový trenér Jan Krégl. "A tatínek Ti přeje, ať si tu jízdu pořádně užiješ, protože jestli budeš jen trochu po mamince, tak se nudit nebudeš," dodala Lounová. 

Témata: Olga Lounová