Soukup si pořádně naběhl: Kritika Slavíků se po útoku na Hámu obrací proti němu!

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. listopadu 2022 11:41

Jaromír Soukup opravdu nešetřil kritikou po předávání Českých slavíků, v jeho hledáčku se ocitl i Aleš Háma jako jeden z moderátorů galavečera. Za ním se ale sešikovala řada jeho kamarádů.

Háma na svém instagramovém profilu sdílel video, jak se o něm Soukup vyjádřil v jednom ze svých mnoha pořadů na TV Barrandov. O jeho bezprostřední kritice na Twitteru jsme ostatně informovali.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Aleš Háma (@aleshama73)

"Vlastně jsem pochopil Agátu, Jaromíre, taky jsem se zamiloval," reagoval moderátor, který show uváděl společně s Ondřejem Sokolem, s humorem sobě vlastním.

To přitom ještě netušil, jak velkého zastání se dočká od přátel. "Je to ko**t," nebrala si servítky zpěvačka Martina Pártlová. "To je hroznej vocas. Myslíš, Aleši, že na něj někdo kromě Agáty kouká?" přisadila si bývalá atletka Zuzana Hejnová. 

"Álo? Tak ty jsi blbec? Tak to jsem opravdu netušila! A že já se vyznám!" nechápala Soukupův výstup herečka Mahulena Bočanová. "Tak to mi ho vyndej. Na to se nedá ani nic napsat... pokud se nechci vyjadřovat jako pan Hanych," dodal její kolega Roman Vojtek.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) Aleš Háma Český slavík Zuzana Hejnová Mahulena Bočanová Martina Pártlová Roman Vojtek