Sebevražda? Martin Dejdar prý bojuje s vážnou nemocí!

Martin Dejdar

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. června 2018 16:17

Herec Martin Dejdar působí jako starostmi nezatížený komik a moderátor, který dokázal rozesmát nejednoho diváka. Uvnitř ale údajně svádí souboj se svou psychikou.

Podle deníku Šíp se za maskou spokojeného herce skrývá závažná nemoc, konkrétně bipolární choroba. "Nechce to dávat najevo, ale ve vnitru má být dost zranitelný," tvrdí deník.

Bipolární porucha, známá jako maniakální deprese, je přitom velmi vážná duševní nemoc, při níž se střídá stav mánie a deprese. Podle statistik se až 50 procent nemocných lidí pokusí o sebevraždu.

Deník uvádí, že pro Dejdara je nejlepší léčbou jeho rodina, s níž se odstěhoval na Floridu. Odtud se ale musel nedávno opět vrátit.

Kvůli finančním problémům byl totiž nucen Floridu nadobro opustit a vrátit se do Čech! "Finančně to tam pro nás bylo dost náročné," přiznal Blesku.

"Náklady na školné a na život celkově jsou tam opravdu vysoké. A ve chvíli, kdy nevyděláváte v místní měně, musíte si všechny ceny vynásobit zhruba pětadvaceti," dodal Dejdar.

Podle něj by byla situace jiná, kdyby měl práci tam. "Mohl by tam žít nastálo, ale já měl práci tady, a i když jsem nevydělával špatně, v přepočtu na dolary jsem byl úplně jinde než domorodci," posteskl si.

Témata: Martin Dejdar