Co dělal, když nehrál? Sagvan Tofi prozradil své tajemství i to, jak přišel o peníze!

Sagvan Tofi

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. června 2018 9:48

Sagvan Tofi se jako herec proslavil už v mládí, kdy ztvárnil nezapomenutelné role, například ve filmu Kamarád do deště. Pak se ale na čas z hereckého života vytratil. Proč?

Podle magazínu Sedmička měl Tofi pocit, že vydělá více peněz, když se vrhne na podnikání. Proto se stáhl ze showbyznysu a vrhnul se do obchodní sféry.

"To byla spousta věcí. My jsme začínali s doménami, které jsme různě prodávali. Začínali jsme takový internetový obchod. Pak jsme dělali různý věci s internetem. Sklo, tedy nějaké sklárny, a pomáhal jsem rozjíždět nějaké bary," přiznal.

To byl ale pouze začátek.Jeho ambice totiž dosahovaly vyšších cílů a vrhnul se i na podnikání v zahraničí, kde obchodoval se zlatem. To už se mu ale vymstilo.

"Jezdil jsem do Afriky. Myslel jsem si, že zbohatnu na zlatě, a tam jsem pak prodělal nějaký peníze," uvedl s tím, že šlo o hodně peněz.

Poté ale zdravě usoudil, že s podnikáním raději přestane a vrátil se opět k herectví, i když jinak než u něj bylo zvykem. Začal psát muzikály.

Jeho nejúspěšnějším jsou zřejmě Děti ráje, které už za sebou mají stovky úspěšných repríz. Tehdy mu ale prý věřil jen málokdo. Možná Lukáš Vaculík, s ním ztvárnil na obrazovkách nezapomenutelné role.

Témata: Sagvan Tofi