Jaromír Soukup: Vážný úraz a operace! Agáta prozradila, co se stalo

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. listopadu 2022 10:41

Jaromíra Soukupa a Agátu Hanychovou spojuje i vášeň pro sport, o němž se ale také říká, že může vést k invaliditě. Exponovaný boháč se o tom v posledních dnech přesvědčil. Už se totiž ví, jak se dostal do péče lékařů.

Ve středu jsme vás informovali o hospitalizaci Jaromíra Soukupa v motolské nemocnici, kdy všechny indicie ukazovaly na úraz ruky. Ještě předtím jsme také upozornili, že o prodlouženém víkendu vyrazil na kolo. A právě z něj měl moderátor řady pořadů TV Barrandov spadnout.

Naznačila to jeho těhotná partnerka Agáta Hanychová, když serveru extra.cz oznamovala, že miliardář skončil ve špitále. Sama v něm byla relativně nedávno kvůli náhlým komplikacím.

"Měl celkem komplikovanou operaci ruky, přetrhané vazy a opravdu ošklivou zlomeninu, takže jsme si vystřídali nemocnice a pokoje a teď se budu zase starat já o něj," svěřila se.

Dcera herečky Veroniky Žilkové prozradila, že Soukup si zprvu nemyslel, že jde o tak závažnou věc. Dokonce prý ještě přijel na oběd. Rentgen ale odhalil zlomeninu. 

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) Agáta Hanychová