Lascivní Madonna šokuje svět i Krainovou: Proboha proč, nechápe modelka!

Madonna 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. října 2022 11:22

Celý svět obletěly v posledních hodinách snímky ze sociálních sítí legendární popové divy Madonny. A spousta lidí si myslí, že jí už úplně přeskočilo. Tvrdě se do ní opřela třeba i Simona Krainová.

Čtyřiašedesátiletá Madonna šokovala doslova celý svět fotografiemi, na nichž je nahoře bez. Lascivní snímky sdílela i Simona Krainová, která jim však vůbec nerozumí. "Hned po ránu jsem se lekla, když na mě vyskočila tady ta věc," přiznala na instagramu.

Podle svých slov se nechce nikomu posmívat. "Je to spíš smutné, hodně smutné. Proboha proč? Kdo a proč jí našeptává, že tohle je správná cesta?" napsala rodačka z Havířova.

Topmodelka je toho názoru, že tohle není vzor krásy pro novou generaci. "Teď se mi malinko ulevilo, že žádnou dceru nemám, protože když vidím, ty strašně cool nové trendy, stahuje se mi malinko žaludek... vypadat jako šlapka a chovat se tak je teď prý nejvíc cool," pokračovala.

"Ten můj svět v devadesátkách byl mnohem lepší než teď, mnohem opravdovější a zábavnější než tyhle bizarnosti a provokace prezentující se online a křičící do světa o pomoc... o pomoc, která stejně nepřijde, protože se tím všichni jen náramně baví," dodala Krainová.

Témata: Madonna Simona Krainová