Chcete Pavla Trávníčka? Můžete si ho koupit, stačí vám "jen" 50 tisíc!

Pavel Trávníček

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. června 2018 20:45

Princ z pohádky Tři oříšky pro popelku a moderátor Pavel Trávníček je na prodej. Můžete si ho pořídit za "pouhých" 50 tisíc korun. Akorát s ním nejde nic moc dělat. A dlouho vám nevydrží.

Ne, opravdu nejde o vtip. Pavel Trávníček začal prodávat sám sebe. Pořídit si ho můžete přes agenturu na zážitky, a to za 50 tisíc korun.

Co za své peníze dostanete? Konkrétně tři hodiny jeho přítomnosti po vašem boku. Ty ale nelze využít dle vašeho přání, jsou totiž přesně naplánované.

S Trávníčkem zajdete na divadelní představení, podíváte se do zákulisí a vše zakončíte večeří v luxusní restauraci.

"Ostych a obavy ze setkání budou to poslední, co můžete čekat. Po zasednutí ke slavnostnímu stolu, bude zcela určitě o zábavu a vzájemné sympatie postaráno. Setkání s tak velkou hereckou celebritou už samo o sobě slibuje velmi zajímavé setkání," píše se podle deníku Blesk na stránkách zážitkové agentury.

Podle manželky Pavla Moniky ale o Trávníčka zájem je. "Nedávno to jako dárek dostala jedna paní, které se složila rodina. Pak byla velmi mile překvapená a ze setkání měla velkou radost. Pro obyčejné lidi je velký zážitek setkat se se svým idolem," řekla deníku.

Témata: Pavel Trávníček